Δουλεύοντας το σύστημα της Ενεργονοητικής ξεδιπλώνεται όλος ο χάρτης της ζωής σου . Η ενεργονοητική είναι η γέφυρα για να γίνεις ένα με την ψυχή σου, μπαίνεις σε διαδικασία εξαγνισμού και ανάπτυξης του εαυτού. Καταλαβαίνεις ότι η αρνητικές σκέψεις, που η περισσότεροι τις θεωρούν αθώες νομίζοντας πως δεν κάνουν κακό, δεν είναι και τόσο αθώες καθώς επηρεάζουν το ενεργειακό μας πεδίο, το σώμα και την υγεία μας.

Τα Σεμινάρια Ενεργονοητικής, οι Θεραπείες και οι Διαλογισμοί σε βοηθούν στην προσωπική ωρίμανση, βιώνεις εσωτερικές αλλαγές και βρίσκεις απαντήσεις για πράγματα που έχουν συμβεί στην ζωή σου και αυτό γιατί η Ενεργονοητική πάει κατευθείαν στην ρίζα του προβλήματος που είναι και η αιτία του αποτελέσματος, βρίσκοντας έτσι μια μόνιμη λύση είτε έχει να κάνει με υγεία είτε ψυχολογικής φύσεως θέματα κλπ..

Μέσω της Ενεργονοητικής χτίζουμε όχι μόνο την δική μας πραγματικότητα αλλα επηρεάζουμε και την πραγματικότητα των γύρω . Δεν είναι εύκολο μονοπάτι αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Και το κυριότερο, ο σκοπός της Ενεργονοητικής είναι να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, ανθρώπους με κατανόηση, αγάπη ,συμπόνια.

Γιατί πώς θα αλλάξουμε τον κόσμο αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς;

Αλεξάνδρα Γιουκάκη
Αλεξάνδρα Γιουκάκη

Οι διδασκαλίες της Ενεργονοητικής χτίζουν στο νοητικό του μαθητή ένα νέο φιλοσοφικό υπόβαθρο, μία νέα κοσμοθεωρία δίνοντας του τη δυνατότητα να βλέπει τη ζωή και τα φαινόμενά της με ένα άλλο μάτι. Η συνεχής Ενεργειακή αναβάθμιση του ασκούμενου σε συνδιασμό με αυτήν την νέα κοσμοθεωρία τον οδηγούν όλο και πιο κοντά, στην τέλεια υγεία, την απόλυτη ευτυχία, την καθαρή ευλογία!

Γιώργος Τ.
Γιώργος Τ.
Καθηγητής

Η Ενεργονοητική Θεραπεία είναι μια τεράστια Διδασκαλία, εμένα προσωπικά μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή. Με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ πάρα πολύ και να καταλάβω τα πάντα γιατί συμβαίνουν, σε όλα τα επίπεδα.

Χάρης Κ.
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Η Ενεργονοητική θεραπεία με έχει βοηθήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μου και σωματικά και ενεργειακά, στο κομμάτι της δουλειάς και στην συνεύρεση με τους ανθρώπους, επικοινωνία, σε όλα τα επίπεδα.

Γιώργος Μ.
Ιδιωτικός υπάλληλος

Η Ενεργονοητική θεραπεία για μένα ήταν μια διδασκαλία που μου άλλαξε τον τρόπο θεώρησης των πραγμάτων, μου έδωσε τη δυνατότητα να μπορώ να λειτουργήσω συλλογικά και να προσφέρω… μου δίνει συνεχώς πράγματα και με βοηθάει να δώσω και γω στην οικογένειά μου πολύ περισσότερα… Θεωρώ ότι από το επίπεδο της Ψυχής μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά.

Ευαγγελία Μ.
Ενεργειακή Θεραπεύτρια

Η Ενεργονοητική για μένα είναι η Επιστήμη του Μέλλοντος. Βοηθάει να φύγει ο άνθρωπος από τα βαριά συναισθήματα και τις θλίψεις που προκαλούν τα προβλήματα της ζωής και να πάρει τον έλεγχο ο Ανώτερος Νους και να κατευθύνει τη ζωή μέσα από τα επίπεδα της Ψυχής.

Μαρία Δ.
Ιδιωτικός υπάλληλος