Σαμανικό Σεμινάριο Τοτέμ

 Τετάρτη 9 Ιουλίου 18:00 – 20:00 Στην Ινδιάνικη παράδοση τα ζώα αντιπροσωπευουν κάποιες ιδιότητες-δυνάμεις και χαρακτήρα που εμπνέουν τον άνθρωπο για βαθύτερη ανάλυση και έρευνα. Σε αυτό το δίωρο θα σχεδιάσουμε το Τοτέμ μας και θα γίνει προσωπική ανάλυση σχετικά. Διαλογιστικά θα προσεγγίσουμε 7 διαφορετικά πνεύματα ζώων που θα τοποθετηθούν αντιστοιχα στους τροχούς (ενεργειακές πύλες..

Read more

Ενεργονοητική Νοημοσύνη

Η Ενεργονοητική Νοημοσύνη συνδυάζει την έρευνα, τη νοητική και συναισθηματική κάθαρση, μυεί τον ασκούμενο στα πρώτα βήματα εσωτερισμού με εύκολες και δυναμικές πρακτικές, πάντα με κριτήριο τις ατομικές ανάγκες.

Read more
Ενεργονοητική Διατροφή

Ενεργονοητική Διατροφή

Η Ενεργονοητική Διατροφή έχει σκοπό όχι να δώσει συνταγές δίαιτας αλλά να αφυπνίσει τη σχέση του Ανθρώπου με το Φυτικό Βασίλειο και τη σχέση του με τις 7 Ακτίνες του Ουράνιου τόξου της δημιουργίας.

Read more

Ψυχικό Talisman

  Τύπος Σεμιναρίου :3o ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΕΡΓΟΝΟΗΤΙΚΗΣ Hμερομηνία διεξαγωγής : Η νέα ημερομηνία του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί σύντομα             Τοποθεσία διεξαγωγής : Hilarion healing and research (Κοκκινάκη 6, Κηφισιά) Τηλέφωνα για να δηλώσετε συμμετοχή: 211 4019724, 6934531919. Το Σεμινάριο   To Ψυχικό Talisman είναι προχωρημένο σεμινάριο Ενεργονοητικής και απευθύνεται σε όσους..
Read more

Η Τέχνη της Διόρασης

Η Τέχνη της Διόρασης Τύπος Σεμιναρίου :3o ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΕΡΓΟΝΟΗΤΙΚΗΣ Ημερομηνία διεξαγωγής : Σάββατο και Κυριακή 1 & 2 Απριλίου 10:00 - 16:00 Τοποθεσία διεξαγωγής : Hilarion healing and research (Κοκκινάκη 6, Κηφισιά) Τηλέφωνα για να δηλώσετε συμμετοχή: 211 4019724, 6934531919. Το Σεμινάριο Είναι ένα βιωματικό σεμινάριο που στόχο έχει την αφύπνιση μέσα από την ικανότητα..
Read more

Σέραπις Μπέυ και Αιγυπτιακά Μυστήρια

Υπό Κατασκευή Τύπος Σεμιναρίου :Β ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΕΡΓΟΝΟΗΤΙΚΗΣ Επόμενη ημερομηνία διεξαγωγής :- Τοποθεσία διεξαγωγής : Hilarion Healing and Research (Κοκκινάκη 6 - Κηφισιά) Τηλέφωνα για να δηλώσετε συμμετοχή: 211 4019724, 6934531919.
Read more

7 Ακτίνες και οι Διδάσκαλοι

Ζήστε την μεταμορφωτική εμπειρία μέσα από την εκπαίδευση του 1ου επιπέδου Ενεργονοητικής Θεραπείας και αποκτήστε τις γνώσεις,τα εφόδια και τη σύνδεση για να θεραπεύετε με ασφάλεια τους ευατούς σας και τους άλλους!

Read more