Η Ενεργονοητική Νοημοσύνη συνδυάζει την έρευνα, τη νοητική και συναισθηματική κάθαρση, μυεί τον ασκούμενο στα πρώτα βήματα εσωτερισμού με εύκολες και δυναμικές πρακτικές, πάντα με κριτήριο τις ατομικές ανάγκες.

 • Τύπος Σεμιναρίου :
  Ενεργονοητική Αυτογνωσία

  Ημερομηνία διεξαγωγής :
  Η νέα ημερομηνία του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί σύντομα

  Τοποθεσία διεξαγωγής :
  Hilarion healing and research (Κοκκινάκη 6, Κηφισιά)

  Τηλέφωνα για να δηλώσετε συμμετοχή: 211 4019724, 6934531919.

Γενικές Πληροφορίες

Το σεμινάριο συνδυάζει την έρευνα, τη νοητική και συναισθηματική κάθαρση, μυεί τον ασκούμενο στα πρώτα βήματα του εσωτερισμού με εύκολες και δυναμικές πρακτικές πάντα με κριτήριο τις ατομικές ανάγκες.
Στο σεμινάριο γίνεται χαρτογράφηση του ανθρώπου με βιολογικές, ψυχολογικές και μεταφυσικές προσεγγίσεις!
Καθώς η Ενεργονοητική είναι πρωτοπόρος στην ανάλυση και την ίαση, επιφυλλάσει πολλά δώρα και απέραντη αφυπνιστική γνώση για τους λάτρεις της έρευνας και της εξέλιξης.
Θα κατανοήσουμε πως η ομάδα αίματος συνδέεται με τους 3 τύπους νοημοσύνης αλλά και με τους 7 Ακτινικούς τύπους ανθρώπων, δίνοντας βαθιά ουσιαστική και επιτυχημένη άσκηση αυτογνωσίας!

 • Οι ασκήσεις Αυτογνωσίας σε συνδυασμό με το θεωρητικό μέρος, γίνονται εγχειρίδια ζωής που μπορώ να ανατρέχω όταν χρειάζεται για να θυμίζω στον εαυτό μου ποιός είμαι.
 • Ποιά η φυλή μου, ποια η ιστορία μου, ποιά η σημασία του αίματος, και του δείκτη νοημοσύνης αλλά και πως να τους αναπτύξω είναι επίσης ερωτήματα που βρίσκουν απαντήσεις σε αυτό το σεμινάριο.
 • Ποιοί είναι οι 3 τύποι νοημοσύνης σε ποιούς ανήκω και πως να τους αναπτύξω;
 • Τι μου ταιριάζει, τι ποιότητες έχω, τι πρέπει να αποφεύγω με βάση τα ατομικά στοιχεία που συγκεντρώνονται σε αυτό το σεμινάριο, ανατρέπει τις μέχρι τώρα παγιομένες εικόνες του εαυτού.
 • Γιατί είναι σημαντικό να αναπτύξω τον Συναισθηματικό Δείκτη , τον δείκτη Ευφυίας , και τον Πνευματικό δείκτη νοημοσύνης;
 • Τέλος μαθαίνω πως να αναδύω τον καλύτερο μου εαυτό αλλά και πως να επηρεάζω θετικά τη συμπεριφορά των άλλων. Πως με απλούς τρόπους συντηρώ αυτή τη στάση μόνιμα.

Διάρκεια σεμιναρίου 7 βδομάδες

ENERGYMENTALweb