Το άνθισμα του 12πέταλου είναι το ξερίζωμα των αγριόχορτων που εμποδίζουν την ωριμότητα της Αγάπης.

 • Τύπος Σεμιναρίου :
  Ενεργονοητική 1ο Επίπεδο

  Ημερομηνία διεξαγωγής :
  Κυριακή 20 Νοεμβρίου 

  Ώρα διεξαγωγής :
    10:00 – 15:00 

  Τοποθεσία διεξαγωγής :
  Hilarion healing and research (Κοκκινάκη 6, Κηφισιά)

Γενικές Πληροφορίες

12PETALAFISATο 12πέταλο είναι ένα θεραπευτικό αφυπνιστικό σεμινάριο. Στόχος μας να κατανοήσουμε το κάρμα και τις προεκτάσεις του στη ζωή μας από το επίπεδο της καρδιάς που εκδηλώνει την αλήθεια. Μπαίνοντας στον τροχό του κάρμα με την Ιερή Γεωμετρία της καρδιάς δομημένη, δεν υπάρχει ερώτημα, δεν υπάρχει αδικία, δεν υπάρχει θυμός ή θλίψη. Το μόνο που μένει είναι η καθαρή εικόνα της αιτίας και του αποτελέσματος. Τα εφόδια και οι τεχνικές που λαμβάνουμε προσφέρουν ελευθερία και χαρά κάνοντας την καθημερινότητα ανάλαφρη και ουσιαστική. Μαθαίνουμε να ευλογούμε, να δίνουμε και να παίρνουμε σωστά, αρμονικά, ελεύθερα. Η θεραπεία και η αφύπνιση της καρδιάς είναι μια προτεραιότητα κοινωνική, ατομική, και μας οδηγεί στην πνευματική ζωή, κάθε στιγμή, κάθε μέρα!

Ενεργοποιώντας τη Θεϊκή Παρουσία εντός μας, η ζωή παύει να είναι μόχθος, γιατί από το επίπεδο του Σοφού, παράγουμε τα αποτελέσματα που ξεκάθαρα δρομολογούμε χωρίς περισπασμούς.

Μαζί με την ανατρεπτική θεωρία λαμβάνουμε ειδικές θέσεις κλειδιά για το άνοιγμα της Καρδιάς (12πέταλο) που ωθεί την πρακτική εργασία με δυναμική και ταχύτητα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλες οι παρελθοντικές καταστάσεις μπαίνουν στην τροχιά του κάρμα και επουλώνονται όπως και το μέλλον κινείται με τον θετικό τρόχο πλέον που έχουμε δομήσει.

Οι προαπαιτούμενες γνώσεις δεν είναι υποχρεωτικές αλλά μια σχετική πληροφόρηση για τα ενεργειακά κέντρα θα βοηθούσε στο θεωρητικό μέρος. Παρόλα αυτά, επειδή τα σεμινάρια μας έχουν δυνατό βιωματικό ύφος όλα κατανοούνται στην πράξη.

To Σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλους ιδιαίτερα αν η αναζήτηση της εσωτερικής γαλήνης είναι ανάγκη και κίνητρο ζωής.

Διδακτέα Ύλη

 • ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ  ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕΛΛΟΝ
  παρελθοντικά τραύματα, αποτυχίες, ψυχρότητα όπως και καρμικά χρέη μπαίνουν σε διαδικασία βαθιάς κάθαρσης.
 • ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΡΔΙΑΣ
  Οι προσωπικές δυσάρεστες εμπειρίες του καθένα δυσκολεύουν τη λειτουργία των ανώτερων συναισθημάτων όπως και την αφύπνιση της καρδιάς πράγμα που καθυστερεί την κατάσταση της αληθινής χαράς για τη ζωή.
 • ΜΟΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  Μαθαίνουμε ειδικές θέσεις χεριών και λέξεων που ενεργοποιούν γρήγορα τη ροή της καρδιάς για τον καλύτερο αυτοέλεγχο των καταστάσεων – συναισθημάτων και την εύρεση της σοφότερης λύσης.
 • ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ
  Δόμηση των τριών ενεργειακών κέντρων της καρδιάς και του αστρικού σώματος
 • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
  Στην πρακτική βάζουμε τα δύσκολα θέματα να θεραπευθούν και προωθούμε τη δύναμη του Θεραπευτή – Καρδιά να θεραπεύσει συλλογικά.
 • Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
  Ακούμε και εκφράζουμε τη φωνή της καρδιάς της ψυχής και αλλάζουμε την πορεία ζωής μας.
 • ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ”Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ”
  Στεκόμαστε μέσα στον τροχό και καλλιεργούμε τις συνθήκες εξομάλυνσης του αρνητικού φορτίου και μαθαίνουμε πως να συσσωρεύουμε θετικό κάρμα.