Αλεξάνδρα Γιουκάκη

Δουλεύοντας το σύστημα της Ενεργονοητικής ξεδιπλώνεται όλος ο χάρτης της ζωής σου . Η ενεργονοητική είναι η γέφυρα για να γίνεις ένα με την ψυχή σου, μπαίνεις σε διαδικασία εξαγνισμού και ανάπτυξης του εαυτού. Καταλαβαίνεις ότι η αρνητικές σκέψεις, που η περισσότεροι τις θεωρούν αθώες νομίζοντας πως δεν κάνουν κακό, δεν είναι και τόσο αθώες καθώς επηρεάζουν το ενεργειακό μας πεδίο, το σώμα και την υγεία μας.

Τα Σεμινάρια Ενεργονοητικής, οι Θεραπείες και οι Διαλογισμοί σε βοηθούν στην προσωπική ωρίμανση, βιώνεις εσωτερικές αλλαγές και βρίσκεις απαντήσεις για πράγματα που έχουν συμβεί στην ζωή σου και αυτό γιατί η Ενεργονοητική πάει κατευθείαν στην ρίζα του προβλήματος που είναι και η αιτία του αποτελέσματος, βρίσκοντας έτσι μια μόνιμη λύση είτε έχει να κάνει με υγεία είτε ψυχολογικής φύσεως θέματα κλπ..

Μέσω της Ενεργονοητικής χτίζουμε όχι μόνο την δική μας πραγματικότητα αλλα επηρεάζουμε και την πραγματικότητα των γύρω . Δεν είναι εύκολο μονοπάτι αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Και το κυριότερο, ο σκοπός της Ενεργονοητικής είναι να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, ανθρώπους με κατανόηση, αγάπη ,συμπόνια.

Γιατί πώς θα αλλάξουμε τον κόσμο αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς;