ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
Η ΕΝΕΡΓΟΝΟΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρόλο που η θεωρία του ενεργειακού πεδίου αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα αντικείμενα μελέτης και έρευνας της σύγχρονης επιστήμης, δεν είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχουν άπειρες ενδείξεις από όλες τις παραδόσεις του κόσμου που μαρτυρούν τη βαθιά γνώση για την ενεργειακή φύση που είχαν κατά καιρούς Σοφοί και φρόντισαν οι πολύτιμες αυτές γνώσεις να διασωθούν και να αποτελέσουν τον χάρτη της ανθρώπινης Ύπαρξης για τις επερχόμενες γενιές.

 

Οι σύγχρονες επιστημονικές έρευνες των τελευταίων χρόνων συνεχώς πιστοποιούν την αλήθεια και την εγκυρότητα αυτών των αρχαίων παραδόσεων και γνώσεων.Οι αδικαιολόγητες αμφιβολίες κάποιων <<σκεπτικιστών>> για το αν υπάρχει η ενέργεια που ενδύει την ύλη, ή αποτελεί την ουσία της, εδώ και αρκετά χρόνια καταρρίπτονται συνεχώς από τις πολλαπλές, και αναγκαίες για την εξέλιξη, έρευνες σε όλα τα πεδία της επιστήμης. Σύγχρονοι καταξιωμένοι και πανεπιστημιακού επιπέδου επιστήμονες πολύ συχνά προσφεύγουν σε αρχαία κοσμογονικά και φιλοσοφικά έργα για να πάρουν απαντήσεις και να ολοκληρώσουν έρευνες μιας ζωής, έρευνες και επιστημονικά πειράματα που συναντούν συνεχώς μπροστά τους τον Πυθαγόρα, τον Πλάτωνα, υπερφυσικούς Γιόγκι της Ανατολής και άλλες σημαντικές μορφές της αρχαιότητας από όλα τα μήκη της Γης.

Η σύγχρονη κβαντική φυσική, εφαρμοσμένη μεταξύ των άλλων και στον τομέα της σύγχρονης ιατρικής διάγνωσης και θεραπείας, σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή. Το ξύπνημα της συμβατικής ιατρικής και την προσαρμογή της στις <<νέες>> επιστημονικές αλήθειες. Η Ενεργονοητική Επιστήμη παρουσιάζεται σε μια εποχή τόσο κρίσιμη για την υγεία και έχει σαν όραμα την οριστική έξοδο της Θεραπείας από τον μεσαίωνα που βρίσκεται. Η Ιατρική ήδη έχει σταματήσει να γυρνά την πλάτη στην αποτελεσματικότητα των ενεργειακών θεραπειών και στους άπειρους ορίζοντες που αυτές ανοίγουν, σε όποιον ενδιαφέρεται να θεραπεύει αληθινά…όχι μόνο το σύμπτωμα, όχι μόνο το σώμα, όχι μόνο το ένα άκρο της Ύπαρξής μας αλλά όλο το ”Είναι” μας, που σίγουρα είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και ευρύτερο από το σώμα. Αυτό φυσικά προϋποθέτει την καλλιέργεια αυτής της ολιστικής συνειδητότητας πρώτα από την πλευρά του θεράποντα. Αυτό είναι το κάλεσμα της Ενεργονοητικής προς όλους τους λειτουργούς υγείας…μία αρχική προσωπιική μεταμόρφωση και απλά να θυμηθούν τα λόγια του Ιπποκράτη…η ατομική αλλαγή προς το καλύτερο είναι μονόδρομος και μονόδρομος είναι και η συλλογική εξέλιξη.

 

Tο Kέντρο Θεραπείας και Έρευνας Hilarion είναι ένας χώρος που φιλοξενεί συστήματα θεραπείας για όλα τα προβλήματα υγείας που μπορεί να παρουσιαστούν. Xρησιμοποιούμε μεθόδους και τεχνικές, φιλικές προς το σώμα και τον ψυχισμό.

Οι γνώσεις μας προέρχονται από την Αρχαία Ελληνική Ενεργειακή Ιατρική και την Ανατολική Ιατρική. Οι τεχνικές και οι γνώσεις μας, έχουν αποδείξει στον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε τη δυναμική και την αποτελεσματικότητα τους στη θεραπεία σε πάσης φύσεως ασθένειες.

Ακόμα κι αν το πρόβλημα είναι τοπικό και συγκεκριμένο, οι ενεργειακές θεραπείες λειτουργούν ολιστικά πάνω στον ψυχισμό, στο πνεύμα και στο σώμα του ανθρώπου.

Όλες οι αρχαίες καταγραφές από την εποχή του Ασκληπιού μιλούν για την ασθένεια της ψυχής που οδηγείται στο σώμα και πάνω σ’ αυτό στηρίζουμε τη θεραπεία σαν μία διδασκαλία της ψυχής, δίνοντας στον πάσχοντα τη βαθύτερη ερμηνεία της ασθένειάς του. Για παράδειγμα, οι ορμονικές διαταραχές ξεκλειδώνουν πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση της ζωής και των ανθρώπων. Εναρμονίζοντας την αντίληψη και στάση ζωής του θεραπευόμενου, αλλάζουν οι ορμόνες και οι λειτουργίες του οργανισμού. Επίσης, μπορεί να αποφευχθεί ένα χειρουγείο, να επουλωθεί ένα σπασμένο οστό ή να καθαριστεί το σώμα από έναν ιό, ένα μικρόβιο ή από μία εξάρτηση.

Γνωρίζοντας ότι η πάθηση είναι ένα σύμπτωμα και όχι η κεντρική εστία, στην ολιστική μας προσέγγιση δημιουργούμε την αλλαγή και την καθοδήγηση που χρειάζεται ο ασθενής για να κατανοήσει το λόγο ύπαρξης της ασθένειας, λαμβάνοντας έμπνευση μέσα από τη σοφία με την οποία επιλέγει το σώμα να ρυθμίζει τη δυσαρμονία που είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς γεγονότων της καθημερινότητας. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε γίνονται με προβολή ζωτικής ενέργειας απο υγιές μαγνητικό πεδίο στον θεραπευόμενο, με χρήση κρυστάλλων ανάλογα την πάθηση και το πρόβλημα, με μαγνήτες ειδικούς για μαγνητοθεραπεία και συγκεκριμένα πρωτόκολλα ανάλογα πάλι την πάθηση, με βελονισμό, ωτοβελονισμό, ηλεκτροβελονισμό. Επίσης το σύστημα Ενεργονοητικής καλύπτει θέματα ψυχολογικά και σωματικά με ιδιαίτερη δυναμική λόγω των συγκεκριμένων τεχνικών που διαθέτει ο Θεραπευτής, που επιδρά στις λειτουργίες των αδένων και των αισθήσεων. Ένας συνδυασμός προβολής ζωτικής ενέργειας αλλά και δυνατή νοητική κάθαρση από κοινωνικούς εγκλωβισμούς και εσωτερικές συγκρούσεις.

Η θεραπεία χωρίζεται σε δύο μέρη: κάθαρση και επούλωση. Άσχετα αν εκδηλώνεται ασθένεια ή όχι, η δυσαρμονία ξεκινά να σχηματίζεται στα άλλα μας σώματα (συνολικό μαγνητικό πεδίο γύρω από το φυσικό σώμα). Ακριβώς εκεί είναι απαραίτητος ο ενεργειακός καθαρισμός, για να αποφύγουμε την ασθένεια πριν περάσει στο φυσικό μας σώμα. Η επούλωση είναι το τελικό στάδιο της βασικής θεραπείας όταν εστιάζουμε σε μία ασθένεια. Η λέξη επούλωση χρησιμοποιείται γιατί έτσι ακριβώς λειτουργεί: Αποκολλάται η ασθένεια και στη συνέχεια δίδεται η απαραίτητη φροντίδα στην περιοχή που αυτή έχει εκδηλώσει αδυναμία.
Για το λόγο αυτό η ενεργειακή θεραπεία θεωρείται μία απαραίτητη διαδικασία και μέρος της ζωής μας.

Στην πρώτη επαφή με τους έμπειρους θεραπευτές μας ενημερώνεστε για τις κατευθύνσεις και τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματός σας. Εκεί ακολουθείται ένα πρωτόκολλο – καθοδήγηση προσαρμοσμένο στις βαθύτερες ανάγκες της κατάστασής σας κι έτσι η προσέγγιση δυναμοποιείται και υποστηρίζεται από θεραπευτική εγκοίμηση.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Στο θεραπευτήριο Ιλαρίων έχουν καταγραφεί περιστατικά με απόλυτη επιτυχία,σας παραθέτουμε μερικά:

 • Κρίσεις Πανικου:  μετά απο ενεργειακό καθαρισμό και ενδυνάμωση συγκεκριμένων περιοχών η ίαση ολοκληρώθηκε σε 1-2 θεραπείες και δεν επέστρεψαν ξανά.
 • Αγοραφοβία / φόβος πτήσης και γενικές φοβίες : θεραπεύθηκαν σε 1 θεραπεία.
 • Αυτοκτονικές τάσεις ή επιθετική στάση σε άλλους: Θεραπεύθηκαν σε 1-4 θεραπείες
 • Αλλεργίες: σε 1-3 θεραπείες απομακρύνθηκε η βασική αιτία του λόγου αλλεργίας. Δεν επέστρεψαν ξανά.
 • Καρκινικοί όγκοι και κύστες σε μαστούς και μήτρα : εξαφανίστηκαν τελείως ή έγινε απόπτωση σε 1-2 θεραπείες.
 • Επώδυνες μετακαρκινικές ακτινοβολημένες εστίες επανήλθαν στο φυσιολογικό σε 3-6 θεραπείες.
 • Ασθενής σε στάδιο απόρριψης μοσχεύματος νεφρού (χωρίς να έχει άλλο νεφρό) τελικό στάδιο, βελτιώθηκε και ζει φυσιολογικά με πολύ καλή λειτουργία του μοσχεύματος.
 • Καταχρήσεις (τσιγάρο, χασίς, κοκαίνη ) : διέκοψαν σε 1-6-10 θεραπείες ανάλογα την περίπτωση.
 • Μυικά, τένοντες, οστά, δερματικά : σε 2-8 θεραπείες, ανάλογα την στάση του θεραπευόμενου.
 • Πένθος : 1-3 θεραπείες αλλάζει η στάση και αντιμετώπιση της κατάστασης.
 • Προβλήματα γονιμότητας : 1-4 θεραπείες (ανάλογα τη περίπτωση)

Αυτά είναι κάποια από τα παραδείγματα που προκύπτουν συχνότερα. Τα ψυχολογικά θέματα είτε είναι μικρά ή μεγάλα προτείνουμε να τα αντιμετωπίσετε εγκαίρως για να μην εκδηλώσουν και ασθένειες παράλληλα. Οι περισσότεροι που έχουν λάβει τη θεραπευτική υποστήριξη που δίνουμε κρατούν σε ένα πρόγραμμα τον εαυτό τους επαναλαμβάνοντας 1 φορά το μήνα έναν ενεργειακό καθαρισμό για να συντηρείται ο μηχανισμός σε υψηλά επίπεδα Υγείας. Ακόμα και αν βρίσκεστε μακριά από το Θεραπευτήριο μας, οι θεραπείες αυτές γίνονται και εξ αποστάσεως κατόπιν συνεννόησης και προετοιμασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έχετε ένα προσωπικό ραντεβού καλώντας μας στα τηλέφωνα 211 4019724 6934531919.

             ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ…      

Διαβάστε περισσότερες εμπειρίες…

                  Το θεραπευτήριο

Περιηγηθείτε στο χώρο μας…