Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

 

Η Ενεργονοητική είναι μια πολυδιάστατη Θεραπευτική τέχνη που συνδυάζει την Ψυχολογία, την Πνευματική ανάλυση των προβλημάτων υγείας ή των θεμάτων της ζωής, αλλά και την Ενεργειακή θεραπεία μέσα από το Μαγνητικό πεδίο του θεραπευτή στον ασθενή .

Η πηγή της Ενέργειας που συνδέεται ο Θεραπευτής είναι οι 7 κοσμικές Ακτίνες που είναι οι ενέργειες σύνθεσης των πάντων.  Οι 7 Κοσμικές Ακτίνες όπως τις ονομάζουμε είναι δυνάμεις που μπορούμε να συνδεθούμε για τη θεραπεία του νου, του σώματος και των τομέων της ζωής μας.

Η Ενεργονοητική βοηθά σε όλα τα προβλήματα υγείας και ο Θεραπευτής ακολουθεί συγκεκριμένο πλάνο θεραπείας ανάλογα την πάθηση. Η θεραπεία εκφράζεται πάνω στους αδένες, όργανα, νευρικό σύστημα, και στις αισθήσεις του. Παράλληλα με το φυσικό σώμα ο ασθενής λαμβάνει θεραπεία και στο μαγνητικό του πεδίο για να αλλάξει και η νοητική, συναισθηματική του συμπεριφορά. Τα αποτελέσματα των θεραπειών είναι θαυμαστά, που ακόμα και στις δύσκολες προχωρημένες ασθένειες οι ασθενείς τις αντιμετωπίζουν τελείως διαφορετικά μετά τη συνεδρία τους με την Ενεργονοητική Θεραπεία. Ο ασθενής καλύπτεται σε πολλές διαστάσεις στα ερωτήματα γιατί σε μένα, τι να αλλάξω, τι θέλει να μου πεί, μπαίνοντας έτσι στη διαδικασία της φροντίδας του εαυτού τους αλλά και στην αποδοχή της σύγκρουσης. Η γνώση της εστίας της ασθένειας είναι απελευθερωτική και η επίγνωση δίνει χαρά στον ασθενή και κουράγιο να την αντιμετωπίση φιλικά με υπομονή.