• Ελληνικά
 • English
 • Deutsch
 • Η ΕΝΕΡΓΟΝΟΗΤΙΚΗ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

  Για όλους τους σκεπτικιστές που θα μπορούσαν να αναρωτηθούν για το πως χρησιμοποιούμε την λέξη επιστήμη αφού η Ενεργονοητική βασίζεται στην ενέργεια και η ενέργεια είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να δούμε, κι όμως, μια επιστήμη δεν αφορά μόνο πράγματα που μπορούμε να δούμε. Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν μπορούμε να το δούμε παρόλα αυτά εκμεταλλευόμαστε τα οφέλη του. Αν και αυτό είναι αόρατο μπορούμε να διακρίνουμε το αποτέλεσμα της δράσης του (πχ την αναμμένη λάμπα). Ομοίως και η θεραπευτική ενέργεια μπορεί να είναι αόρατη για τους κοινούς ανθρώπους αλλά όλοι μπορούν και βιώνουν τα οφέλη της.

  Η Ενεργονοητική είναι ένα προηγμένο σύστημα ενεργειακής θεραπείας  και οι ενεργειακές θεραπείες εισάγονται όλο και περισσότερο σε νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές ανά τον κόσμο. Ωστόσο η Ενεργονοητική δίνει πρόσβαση στην ενεργειακή φυσιολογία και ψυχολογία που την καθιστά ένα απαραίτητο εργαλείο για ένα τέλειο σύστημα υγείας.

  Ένα πλήθος από περιστατικά θεραπειών και προσωπικές εμπειρίες ανθρώπων είναι η απόδειξη της αυθεντικότητας της Ενεργονοητικής. Καθώς όμως τίποτα δεν γίνεται στην τύχη, πίσω από τις επιτυχημένες βιωματικές θεραπευτικές εφαρμογές υπάρχουν κανόνες, υπάρχει μία λογική, μία τεχνολογία, μία επιστήμη της οποίας τα οφέλη μπορούν όλοι να αποκομίσουν.

  Ανώτερη όλων των επιστημών,το βίωμα.

  Leave a Reply

  UP
  error: Content is protected !!