• Ελληνικά
 • English
 • Deutsch
 • Η Επιστήμη του Διαλογισμού – Ά Κύκλος Εσωτερικής Μεταμόρφωσης

  Η Επιστήμη του Διαλογισμού Ι – Κύκλος Εσωτερικής Μεταμόρφωσης

  Έναρξη τρίμηνου Κύκλου που αποτελείται από 7 Μαθήματα Εσωτερισμού.
  Τα μαθήματα του Α΄ Κύκλου, θα είναι κάθε Τετάρτη από —  έως —
  ώρα: 19:00 – 21:00

  ΟΙ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ


  Ανοιχτό για όλους χωρίς προαπαιτούμενες γνώσεις.


  Ακολουθώντας τις γνώσεις που είναι χαραγμένες από Διδασκάλους του παρελθόντος, και επικυρωμένες από επιστήμονες του σήμερα, η Μαλαματένια Καϊντατζή σας καλεί σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και προσωπικής μεταμόρφωσης!

  Ο Διαλογισμός είναι το μονοπάτι που μας οδηγεί στο να γνωρίσουμε την Αληθινή Φύση μας και τις άπειρες δυνατότητές μας. Τα οφέλη του είναι ανεκτίμητα τόσο στο επίπεδο της σωματικής ευεξίας, όσο και στην ψυχοσύνθεσή μας. Οι θετικές αλλαγές που προκαλεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο, αποδεικνύονται καθημερινά από την επιστημονική και ιατρική κοινότητα.

   

  Κλείσε τη θέση σου εγκαίρως στο 2114019724, 6934531919

   

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

   

  11/01 – Εισαγωγή – Ταο & Σώμα

  Στο πρώτο μας μάθημα μαθαίνουμε την διαδρομή των συναισθημάτων μέσα στο σώμα και τα στοιχεία που μπορούμε να αντλούμε δύναμη και θεραπεία για τις οργανικές συγκρούσεις. Μια γνώση ελιξήριο με απλές τεχνικές που θα μας βοηθήσουν στο ταξίδι του προγράμματός μας.

   

   

   

   

  18/01 – Αιθερικό Σώμα

  Το σεμινάριο αυτό στηρίζεται πάνω στη βιωματική επαφή με το Αιθερικό Σώμα, τη σύστασή του, και τις δυνάμεις που περιέχει.
  Με θεωρητική ανάλυση παράλληλα, εντοπίζονται τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν και γιατί, όπως και η πιο ουσιαστική λειτουργία των ενεργειακών τροχών (τσάκρας).

   

   

   

   

  25/01 – Αστρικό Σώμα και Αστρική προβολή

  Σε αυτό το σεμινάριο αναλύουμε τους όρους του τίτλου και πότε, πως συμβαίνουν και γιατί.
  Πρακτικά γίνεται πρώτα κάθαρση για να απομακρυνθούν τα εμπόδια και να έχουμε μια επιτυχημένη εμπειρία των πιο προχωρημένων πρακτικών του Αστρικού, των Ανώτερων Αισθήσεων πέρα από τον χρόνο και την ύλη.

   

   

   

   

   

  1/02 – Νοητικό σώμα- Νοητική διαύγεια

  Θεωρητικά προσεγγίζεται η λειτουργία του Νοητικού σε αμύητους και μυημένους, όπως και της σύνδεσης που δημιουργεί στο φυσικό σώμα. Πρακτικά εργαζόμαστε πρώτα στις φυσικές επιρροές και λειτουργίες και στο 2ο στάδιο του σεμιναρίου ερχόμαστε σε επαφή με το Νοητικό Σώμα και τις απεριόριστες δυνατότητές του.

   

   

   

   

   

   

  8/02 – Βύθιση στον Πυρήνα της Σιωπής

  Για να βρεθούμε πιο κοντά σε κάτι, σε κάποιον ή στον εαυτό, βασικός παράγοντας είναι η σιωπή. Η σιωπή εναρμονίζει, η φλυαρία αποσπά. Πρέπει να βυθιστούμε για να απογειωθούμε, ή να γειωθούμε ανάλογα την ανάγκη!
  Πρακτικά θα προσεγγίσουμε τη σιωπή με 2 στάδια, σε 2 ενεργειακά κέντρα, για να ενωθούμε με το διπλό της σιωπής και να φτάσουμε στη συγχώνευση με την ενέργεια της σιωπής.

   

   

   

   

   

  15/02 – Δημιουργώντας πεδίο ασφάλειας και δύναμης

  Τι είναι δύναμη; Τι είναι ασφάλεια; Τι σε κάνει ασφαλή; Τι σε αποδυναμώνει; Ποιος ο τρόπος να βγεις από αυτές τις καταστάσεις και να μην ξαναγυρίσεις; Μαθαίνω τα όρια προς όλους. Πρακτικά γίνεται αντανάκλαση των φόβων και δόμηση συνθηκών για αυτοέλεγχο και ενδυνάμωση. Επιπλέον δίνονται ασκήσεις για πρακτική στην καθημερινότητα.

   

   

   

   

   

  22/02 – Θεραπεύοντας όλα τα σώματα

  Τι είναι αυτό που ασθενεί τα σώματα του ανθρώπου;
  Πόσο η υγεία μας επηρεάζεται από τις δικές μας δράσεις και πόσο από τους άλλους;
  Ποια τα στάδια της ολικής θεραπείας ανάλογα τα σώματά μας;
  Τι γίνεται με τη θεραπεία της ψυχής;
  Πρακτικά θα γίνει κάθαρση, επούλωση όλων των σωμάτων αφήνοντας τους σπόρους να ανθίσει η υγεία σε όλους τους τομείς ζωής και τα σώματα της εσωτερικής σύστασης του ανθρώπου.

   

   

   

  Τελετή λήξης και απονομή πιστοποιητικών σε όλους όσους συμπλήρωσαν και τα 6 Μαθήματα του Α΄ Κύκλου.

  Κλείσε τη θέση σου εγκαίρως στο 2114019724, 6934531919

   

  Το κόστος συμμετοχής είναι 15€ ανα σεμινάριο. Σε περίπτωση προπληρωμής όλων των μαθημάτων στο 1ο μάθημα ισχύει έκπτωση και το συνολικό κόστος γίνεται 70€

   

  • Μαλαματένια Καϊντατζή – Ενεργειακή Θεραπεύτρια- Ιδρύτρια του Κέντρου Θεραπείας και Έρευνας Ιλαρίων- Ιδρύτρια Ενεργονοητικής Θεραπείας- 7η γενιά Μάστερ Ρέϊκι, Μάστερ Κρυσταλλοθεραπείας και Μαγνητοθεραπείας.
  comment on “Η Επιστήμη του Διαλογισμού – Ά Κύκλος Εσωτερικής Μεταμόρφωσης”
  • Antri Constantinou

   Καλησπερα Μαλαματενια θελω να ρωτησω αν κανετε και μεσων δυαδικτιου γιατι ειμαι απο Κυπρον ευχαριστω.

  Leave a Reply

  UP
  error: Content is protected !!