• Ελληνικά
 • English
 • Deutsch
 • Εσωτερικές Διδασκαλίες Αφύπνισης και Ίασης

   

  Εσωτερικές Διδασκαλίες Αφύπνισης και Ίασης

   

  Ανώτερος Εαυτός Επανασύνδεση

   

  Ένα 4ωρο Σεμινάριο Αφύπνισης και θεραπευτικής εφαρμογής για όλους.

  Ο Σοφός εαυτός, η φωνή που καθοδηγεί, ο αντιπρόσωπος της Ψυχής, ο Ανώτερος Εαυτός… θα βιωθεί με τρόπο που η διαδρομή θα θυμίζει τη λαχτάρα που υπάρχει οταν επιστρέφεις σπίτι.
  Η θεωρία, τα ενεργειακά κέντρα, οι αδένες , η σύσταση γενικότερα του Ανώτερου Εαυτού σε μια συμπυκνωμένη διδασκαλία προβάλλοντας αυτά ακριβώς που χρειάζεται να γνωρίζουμε.Στην πράξη, στο βίωμα, Ο Ανώτερος Εαυτός απλά επικρατεί. Το ευχάριστο οτι μπορείτε με την τεχνική που θα μάθετε να βοηθάτε και τους γύρω σας!
  Περισσότερα

   

  Το Άνθισμα του 12πέταλου

   

  Το άνθισμα του 12πέταλου είναι το ξερίζωμα των αγριόχορτων που εμποδίζουν την ωριμότητα της Αγάπης. Το 12πέταλο είναι ένα θεραπευτικό αφυπνιστικό σεμινάριο. Στόχος μας να κατανοήσουμε το κάρμα και τις προεκτάσεις του στη ζωή μας από το επίπεδο της καρδιάς που εκδηλώνει την αλήθεια. Μπαίνοντας στον τροχό του κάρμα με την Ιερή Γεωμετρία της καρδιάς δομημένη, δεν υπάρχει ερώτημα, δεν υπάρχει αδικία,δεν υπάρχει θυμός ή θλίψη.Το μόνο που μένει είναι η καθαρή εικόνα της αιτίας και του αποτελέσματος. Τα εφόδια και οι τεχνικές που λαμβάνουμε προσφέρουν ελευθερία και χαρά κάνοντας την καθημερινότητα ανάλαφρη και ουσιαστική. Μαθαίνουμε να ευλογούμε, να δίνουμε και να παίρνουμε σωστά, αρμονικά, ελεύθερα. Η θεραπεία και η αφύπνιση της καρδιάς είναι μια προτεραιότητα κοινωνική, ατομική, και μας οδηγεί στην πνευματική ζωή, κάθε στιγμή, κάθε μέρα! Περισσότερα

   

   

  Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στα τηλέφωνα: 211 4019724, 6934531919

   

  Συντονίζει η:

  Μαλαματένια Καϊντατζή – Ενεργειακή Θεραπεύτρια- Ιδρύτρια του Κέντρου Θεραπείας και Έρευνας Ιλαρίων- Ιδρύτρια Ενεργονοητικής Θεραπείας- 7η γενιά Μάστερ Ρέϊκι, Μάστερ Κρυσταλλοθεραπείας και Μαγνητοθεραπείας.

  Leave a Reply

  UP
  error: Content is protected !!