Διαλογισμός στο Χρυσό Λόγο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Φ

” Η σύνδεση με την Χρυσή Αναλογία και την ενέργεια του Φ, επιφέρει αναδιάταξη, επανόρθωση, εναρμόνιση σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις διαστάσεις της Ύπαρξης.”

Σε αυτή τη συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε την εφαρμογή της Χρυσής Αναλογίας, Χρυσής Τομής ή του Χρυσού Λόγου στον εσωτερικό σας κόσμο.

Η αρχιτεκτονική των ανθρώπινων κυττάρων, των οργάνων και των μελών του σώματός μας, δομείται και αναπτύσσεται με βάση την Ενέργεια Φ, της οποίας η συνεχής ροή, εξασφαλίζει την εναρμόνιση που είναι απαραίτητη για την εκδήλωση της υγείας.

Από την πιο μικροσκοπική μορφή ζωής μέχρι τους γιγάντιους πλανήτες, η Χρυσή Αναλογία Φ κάνει αισθητή την παρουσία της, αποτελώντας τη γέφυρα της αρμονίας μεταξύ του μικρόκοσμου και του μακρόκοσμου.

Η Ενεργονοητική καθώς ερευνά τις αρχαίες παραδόσεις δεν θα μπορούσε να αγνοήσει έναν τόσο σημαντικό πυλώνα με εξαιρετικές εφαρμογές πάνω στην ενεργειακή θεραπεία, έναν πυλώνα που μεγάλοι μύστες όπως ο Πυθαγόρας άνοιξαν, μέσα από την επιστημονική παρατήρηση της φύσης και των φαινομένων.

Στη σύγχρονη εποχή ο Κώδικας Φ χρησιμοποιείται σε όλο το φάσμα της επιστήμης, στη βοτανολογία, βιολογία, οδοντιατρική, πλαστική χειρουργική, αισθητική, στα μαθηματικά, προγραμματισμό υπολογιστών, αρχιτεκτονική, στις τέχνες, στην οικονομία και σε πολλούς άλλους επιστημονικούς κλάδους.

Μέσα από την Ενεργονοητική ο Κώδικας Φ ,εισάχθηκε στο διαλογισμό και στην ενεργειακή θεραπεία.

” Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι να αναδειχθεί η απλή διαλογιστική τεχνική με την οποία οι συμμετέχοντες θα εισάγουν το Φ σε κάθε κύτταρό τους, στο DNA τους, στην ενέργειά τους και κατ επέκταση σε όλη τους την Ύπαρξη. ”

Ο ενεργειακός συντονισμός με τη Χρυσή Αναλογία αποτελεί τη βάση και την εισαγωγή για την ορθή αντίληψη της Ιερής Γεωμετρίας.Η παρουσία του Φ είναι αυτή που προσδίδει στην Γεωμετρία την Ιερότητά της. Αυτός είναι και λόγος που το σεμινάριο ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΤΩΝΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ξεκινά με αυτήν τη πρακτική. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις άπειρες δυνατότητες που αυτός ο θαυμάσιος κόσμος ανοίγει.

 

Συντονιστής: Τσίπηρας Αναστάσιος.

Επικοινωνία

Για δήλωση συμμετοχής ή πληροφορίες καλέστε μας στα 211 4019724, 6934531919 ή επικοινωνήστε μέσω της παρακάτω φόρμας και σύντομα θα σας απαντήσουμε.