ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΝΟΗΤΙΚΗΣ

 

Ο Διαλογισμός αυξάνει την Ενεργονοητική θεραπευτική ικανότητα και η Ενεργονοητική θεραπεία αυξάνει τη Διαλογιστική Ενεργονοητική ικανότητα

 

Το διαλογιστικό σύστημα της Ενεργονοητικής έχει δομηθεί ακολουθώντας τις γνώσεις που είναι χαραγμένες από Διδασκάλους του παρελθόντος και επικυρωμένες από επιστήμονες του σήμερα. Βασίζεται σε συγκεκριμένους καθοδηγούμενους οραματισμούς, ενεργοποιήσεις αδένων και ενεργειακών κέντρων σε συνδυασμό με συνειδητή αναπνοή και ενατένιση. Μπορείτε να γνωρίσετε την Ενεργονοητική λαμβάνοντας μέρος σε κάποιον ομαδικό διαλογισμό που οργανώνεται από κάποιον πιστοποιημένο Συντονιστή. Οι διαλογιστικές εργασίες έχουν σαν στόχο τη διεύρυνση της αντίληψης, την ενεργειακή αναβάθμιση και την γνωριμία με νέες ανώτερες δονήσεις, προσφέροντας όμορφες βιωματικές και μοναδικές εμπειρίες.  Όταν μία ομάδα διαλογίζεται, ένα μεγάλο θεραπευτικό ενεργειακό πεδίο δημιουργείται, ασκώντας ευεργετική επιρροή σε μία μεγάλη ακτίνα. Καθώς η ενέργεια πολλαπλασιάζεται, πολλαπλασιάζονται και τα οφέλη της στους συμμετέχοντες και οι συνειδητοποιήσεις που μπορείτε να αποκομίσετε θα αυξήσουν την επιτυχία και θα δώσουν ώθηση στη δική σας καθημερινή πρακτική.Εάν παρακολουθήσετε σεμινάρια Ενεργονοητικής, η διδασκαλία που θα λάβετε σε συνδυασμό με την ενεργειακή αναβάθμιση, θα βελτιώσει τη διαλογιστική σας ικανότητα και θα σας δώσει πιο εξειδικευμένο υλικό διαλογισμού. Ομαδικοί προχωρημένοι διαλογισμοί και ομαδική αυτοθεραπεία γίνονται επίσης στις τακτικές Συναντήσεις Εξυπηρετητών (όσοι έχουν ολοκληρώσει το 7 Ακτίνες και οι Διδάσκαλοι) μέσω του Διαλογισμού στην Ψυχή, και του περίφημου Μάχα Μάντρα… εκεί οι συμμετέχοντες δυσκολεύονται να περιγράψουν τις εμπειρίες τους με λόγια.

Διαλογισμός Ενεργονοητικής στις 7 Ακτίνες

Σας καλούμε για να λάβετε την εμπειρία των 7 Ακτίνων σε μια συγχώνευση των ενεργειών που θα δώσουν εναρμόνιση αλλά και ένα στοιχείο αφύπνισης των ενεργειακών κέντρων.

Περισσότερα

Διαλογισμος στον Ανώτερο Εαυτό

Διαλογισμός στον Ανώτερο εαυτό μέσα από την ενέργεια του Μάστερ Ιλαρίων

Περισσότερα

Διαλογισμός Αφθονίας & Επίτευξης

Η Θεά Τύχη και ο Άγγελος της Αφθονίας θα θεραπεύσουν την κατάσταση που εμποδίζει την εξέλιξη μας με στόχο να ενεργοποιηθεί…

Περισσότερα

Διαλογισμός στο Χρυσό Λόγο

Γνωριμία Με Την Ενέργεια Φ.
“Η σύνδεση με την Χρυσή Αναλογία και την ενέργεια του Φ, επιφέρει αναδιάταξη, επανόρθωση, εναρμόνιση σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις διαστάσεις της Ύπαρξης.”

Περισσότερα

Θεουργικός Διαλογισμός

Η Θεουργία στην πράξη γίνεται διαλογιστικά με πυρήνα έμπνευσης τον Ιάμβλιχο.

Περισσότερα

Διαλογισμός στο 12πέταλο

Το άνθισμα του 12πέταλου είναι το ξερίζωμα των αγριόχορτων που εμποδίζουν την ωριμότητα της Αγάπης. Είναι οι πρακτικές που δεν αφήνουν περιθώριο για δικαιολογίες. Είναι ο νέος τρόπος να ζεις, να αγαπάς και να είσαι ελεύθερος.
Περισσότερα

Το Μάντρα της Απελευθέρωσης

Σε αυτό το Διαλογισμό θα βιώσουμε τη δύναμη των λέξεων μέσα από το Μάντρα της Απελευθέρωσης του Ιλαρίωνα.Ένα μάντρα που δονείται στο Νοητικό και Αστρικό σώμα και κατ’επέκταση στους αδένες Υπόφυσης και Θύμου.
Περισσότερα

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία καλέστε μας στα 2114019724, 6934531919 ή επικοινωνήστε μέσω της παρακάτω φόρμας και σύντομα θα σας απαντήσουμε.

    Το Μάντραμ της Απελευθέρωσης