ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ – ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

 

 

Η Ενεργονοητική προσεγγίζει τον άνθρωπο ανάλογα το πρόβλημα του και τον τρόπο που έχει εκφραστεί είτε στο σώμα του ή σε κάποιον τομέα ζωής που έχει φέρει μπλοκάρισμα και στην υγεία του.

Αρχικά ξεκινάμε τη θεραπεία συζητώντας, ενώ παράλληλα ο Θεραπευτής καταγράφει τα αποτελέσματα της εσωτερικής και εξωτερικής Διαγνωστικής, μια τέχνη διαβάσματος του ασθενούς παρατηρώντας διάφορα στοιχεία με την πρώτη επαφή.

Αφού ο Θεραπευτής έχει ολοκληρώσει τη Διαγνωστική που του ανοίγεται σε αυτό το στάδιο, έχει ένα πλάνο θεραπείας ανάλογα τα πρώτα ευρήματα, και κατά τη διάρκεια εκτελεί ακόμα περισσότερα καθώς ο ασθενής ανοίγει και αφήνεται ακόμα περισσότερο στον Θεραπευτή του.

Ο Θεραπευτής έχει να επιλέξει μεθόδους όπως συνδυασμός θεραπείας οργάνων, αδένων, ενίσχυση ανοσοποιητικού, εξαγνισμό αισθητήριων οργάνων και αδένων, ψυχικές πρακτικές, στο επίπεδο της νόησης και του συναισθηματικού κόσμου, στα επίπεδα εξωτερικών εμποδίων, σε παρελθοντικά ή παροντικά παγιομένα μπλοκαρίσματα και πρότυπα, στην προσωπικότητα και την ανάδειξη αρετών, στην αύξηση της ευημερίας του όπως και πολλά άλλα…

Με την Ενεργονοητική έχουμε δει πολλές παθήσεις να εξαφανίζονται πολύ γρήγορα όπως και πολλά προβλήματα, προεκτάσεις και δημιουργήματα του ανθρώπου να δρομολογούνται σε θεραπευτική τροχιά.

Επίσης έχει παρατηρηθεί πως και στο οικογενειακό περιβάλλον η θεραπευτική δύναμη επεκτείνεται και στους συγγενείς για τον απλό λόγο ότι αν ένας από την οικογένεια θεραπευθεί τότε το δικό του θεραπευμένο ηλεκτρομανητικό και νοητικό πεδίο θα προσφέρει ζωτική δύναμη στο χώρο και τους ανθρώπους γύρω του κάνοντας τη θεραπευτική ενέργεια μεταδοτική.

 

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Στο θεραπευτήριο Ιλαρίων έχουν καταγραφεί περιστατικά με απόλυτη επιτυχία, σας παραθέτουμε μερικά:

 • Κρίσεις Πανικού: μετά από ενεργειακό καθαρισμό και ενδυνάμωση συγκεκριμένων περιοχών η ίαση ολοκληρώθηκε σε 1-2 θεραπείες και δεν επέστρεψαν ξανά.
 • Αγοραφοβία/ φόβος πτήσης και γενικές φοβίες : θεραπεύθηκαν σε 1 θεραπεία.
 • Αυτοκτονικές τάσεις ή επιθετική στάση σε άλλους: Θεραπεύθηκαν σε 1-4 θεραπείες
 • Αλλεργίες: σε 1-3 θεραπείες απομακρύνθηκε η βασική αιτία του λόγου αλλεργίας. Δεν επέστρεψαν ξανά.
 • Καρκινικοί όγκοι και κύστες σε μαστούς και μήτρα εξαφανίστηκαν τελείως ή έγινε απόπτωση σε 1-2 θεραπείες.
 • Επώδυνες μετακαρκινικές ακτινοβολημένες εστίες επανήλθαν στο φυσιολογικό σε 3-6 θεραπείες.
 • Ασθενής σε στάδιο απόρριψης μοσχεύματος νεφρού (χωρίς να έχει άλλο νεφρό) τελικό στάδιο, βελτιώθηκε και ζει φυσιολογικά με πολύ καλή λειτουργία του μοσχεύματος.
 • Καταχρήσεις (τσιγάρο, χασίς, κοκαίνη ) διέκοψαν σε 1-6-10 θεραπείες ανάλογα την περίπτωση.
 • Μυικά, τένοντες, οστά, δερματικά σε 2-8 θεραπείες, ανάλογα την στάση του θεραπευόμενου.
 • Πένθος 1-3 θεραπείες αλλάζει η στάση και αντιμετώπιση της κατάστασης.
 • Προβλήματα γονιμότητας 1 – 4 θεραπείες (ανάλογα την περίπτωση)

 

Αυτά είναι κάποια από τα παραδείγματα που προκύπτουν συχνότερα. Τα ψυχολογικά θέματα είτε είναι μικρά ή μεγάλα προτείνουμε να τα αντιμετωπίσετε εγκαίρως για να μην εκδηλώσουν και ασθένειες παράλληλα. Οι περισσότεροι που έχουν λάβει τη θεραπευτική υποστήριξη που δίνουμε κρατούν σε ένα πρόγραμμα τον εαυτό τους επαναλαμβάνοντας 1 φορά το μήνα έναν ενεργειακό καθαρισμό για να συντηρείται ο μηχανισμός σε υψηλά επίπεδα Υγείας. Ακόμα και αν βρίσκεστε μακριά από το Θεραπευτήριο μας οι θεραπείες αυτές γίνονται και εξ αποστάσεως κατόπιν συνεννόησης και προετοιμασίας.