Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με τη Θεϊκή φλόγα να κυριαρχεί δίνοντάς τους μια αποστολή και όχι μια απλή ζωή που επικεντρώνεται στις προσωπικές επιτεύξεις.Κάποιοι γεννήθηκαν για την αφύπνιση και τη θεραπεία των άλλων. Κάπως έτσι έχουν οριστεί όλοι αυτοί που σήμερα ονομάζουμε Αγίους, Διδασκάλους, Αναληφθέντες, ή Λευκή Αδελφότητα δίνοντας έτσι έμφαση οτι υπηρετούν το αμόλυντο Θεϊκό Φως.

Ο Μάστερ Ιλαρίων είναι ένας από τους Αναληφθέντες Μάστερ της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας και το όνομά του είναι γνωστό από την τελευταία του ενσάρκωση στην Παλαιστίνη σαν μοναχός θαυματουργός θεραπευτής που ήταν στενά συνδεδεμένος με τον Άγιο Αντώνιο. Στην πορεία η Χριστιανική εκκλησία τον αναγνώρισε δίνοντας του το τίτλο  Άγιος Ιλαρίων ο Μέγας που εορτάζεται στις 21 Οκτωβρίου.

Ο Μάστερ Ιλαρίων επικοινωνεί με τους ανθρώπους όταν χρειάζονται καθοδήγηση, θεραπεία, όταν έχουν χάσει την πίστη τους μετά από κάποιο μεγάλο σοκ και σε όλους αυτούς που εφαρμόζουν τη θεραπευτική και παράλληλα ερευνούν και μελετούν για την εξέλιξη της υγείας των ανθρώπων. Βοηθά επίσης όσους χρειάζεται να ανοίξουν το τρίτο μάτι έτσι ώστε να μπορούν να δουν τις αλήθειες μέσα τους αλλά και γύρω τους. Η σύνδεση του με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, και το Χριστό δείχνει την στενή σχέση του με τη θεραπεία. Στενή σχέση  έχει και με τις καλές τέχνες και τη μουσική στη θεραπευτική του προσέγγιση. Η επαφή και καθοδήγηση του μας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνουμε σημαντικές πληροφορίες για το σύνολο και εμάς τους ίδιους. Η αγάπη του είναι απλόχερη όπως και η σοφία που μοιράζει μέσα από την επικοινωνία μαζί του.

Το σημαντικότερο πράγμα που κάνει όμως για εμάς τους θνητούς είναι να κρατά την καρδιά μας γεμάτη με αγάπη και ζεστασιά για κάθε τι ζωντανό γύρω μας αλλά πρώτα από όλα για τον εαυτό μας. Όπως όλοι οι Άγιοι έτσι και Ο Μάστερ Ιλαρίων γειώνει ή καλύτερα συγχωνεύει σε κάποιες θεραπείες μας την ιδιαίτερη δόνηση του, εφόσον χρειάζεται να παρέμβει εκεί που απαιτείται το συγκεκριμένο ‘’άγγιγμα-ευλογία’’ στον θεραπευόμενο. Όταν αυτό συμβαίνει απλά βιώνεις το μεγαλείο της αγάπης του δημιουργού μέσα από τη θεραπευτική φλόγα του Ιλαρίων.

Στο μικρό Άσραμ του Ιλαρίωνος στην Κηφισιά έχει γειωθεί η ΕνεργοΝοητική μέσω Ακτίνων που είναι μια αποκάλυψη και θα φέρει ριζική αλλαγή στον τομέα της Θεραπείας αλλά και της Επιστήμης της Μεταφυσικής.

Η λέξη Μεταφυσική τείνει προς την επιστήμη περί δημιουργίας πια και αυτό είναι ανεμπόδιστο από ορθολογιστές που αναζητούν χειροπιαστά ντοκουμέντα. Βλέπουμε με τα χρόνια ότι η Αστρονομία-Αστροφυσική-Ιατρική-Αστρολογία-Θεολογία-Γεωμετρία τείνουν να γίνουν μια Επιστήμη, η Επιστήμη της ζωής και αυτό γιατί αυτό που ορίζουμε ως Θεϊκό έχει επιστημονική και μεταφυσική όψη.

Ο Διδάσκαλος Ιλαρίων θα βοηθήσει την Ελλάδα να αναδείξει το κύρος της αλήθειας και η εφευρετικότητα και το όραμα των Ελλήνων θα υποστηρίζεται από την Ακτίνα του!

Σας στέλνουμε τις ευλογίες μας να λάβετε το κάλεσμα  της Διδασκαλίας του!